top of page

Våre tjenester

MONTASJE          PLATEARBEID        RØRARBEID        SYREBEHANDLING          VANNSKJÆRING        SVEISING

logho linework.png

Profesjonell montasje av produkter og systemer. Erfarne montører. Pålitelig og kvalitetsbevisst valg for både onshore- og offshore-montasje.

Presis platearbeid av høy kvalitet. Erfarne fagfolk. Pålitelig og kompetent valg for dine platearbeidsbehov.

Presis vannskjæring for nøyaktige resultater. Avansert teknologi og dyktige operatører.

Ekspertise i rørarbeid med presisjon og pålitelighet. Våre erfarne rørleggere håndterer alle typer rørprosjekter.

Presis sveising for solid sammenføyning. Vårt kompetente team sikrer håndverksmessig kvalitet.

Profesjonell syrebehandling for optimalt resultat. Ekspertise i fjerning av misfarging og oksidering. Velg oss for pålitelig og presis syrebehandling av materialer.

Monasje

Montasje

Våre allsidige montører behersker flere fagområder og utfører stålarbeid, sveising, rørlegging og mer. Vi håndterer både nyinstallasjoner og reparasjonsarbeid med ekspertise og dedikasjon. Velg oss som din pålitelige partner for profesjonelle og effektive løsninger i rustfritt stål-industrien.

Platearbeid

Platearbei

Som din ekspert innen platearbeid har vi en omfattende maskinpark og høyt kvalifiserte fagfolk. Våre erfarne platearbeidere utfører skjæring, klipping, knekking, valsing og montering med presisjon og nøyaktighet. Vi leverer høykvalitetsprodukter, klare for sveising eller som ferdige produkter. Vi er pålitelige og skreddersyr dine platearbeidsløsninger med ypperste kvalitet.

Vannskjæring 0-300 mm plate

Platesaks 0-13 mm plate

Kantpress, 0-12 mm plate

Valse 0-10 mm plate

Stanse, 0-30 mm plate

rørarbeid

Rørarbeid

Vi har omfattende erfaring innen prosjektering, prefabrikkering og montering av rørarrangementer, enten det dreier seg om små rørgater eller komplekse anlegg. Vårt dedikerte team av erfarne rørleggere sikrer at oppdraget utføres i henhold til planen og innenfor den avtalte tidsrammen.

 

Vi leverer høykvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser, og vår ekspertise garanterer en vellykket gjennomføring av prosjektet. Velg oss som din pålitelige partner for pålitelig og profesjonell håndtering av rørleggertjenester.

Syrebehanding

Syrebehandling

Vi i Brias implementerer en grundig syrevaskprosess på alle sveisede produkter produsert i rustfritt stål og syrefaste materialer. Gjennom bruk av spesifikke syrebehandlinger kan vi effektivt fjerne misfarging og oksidering fra materialet etter sveising. Dette sikrer opprettholdelse av produktets motstandsdyktighet mot korrosjon og bevarer den høye kvaliteten. Vårt dedikerte fokus på syrevaskprosessen bidrar til å sikre optimale resultater og langvarig holdbarhet for våre sveisede produkter.

Vannskjæring

Vannskjæring

Vi i Brias har to avanserte CNC-styrte abrasive vannskjæringsmaskiner på vårt verksted. Med en imponerende toleranse på 0,1 mm og evnen til å skjære gjennom materialtykkelser fra 0,2 mm til 330 mm, kan vi levere presisjonsbasert skjæring på et bredt spekter av materialer. Vår maskinpark har et arbeidsområde som inkluderer maksimal platestørrelse på 3200x1800 mm. Velg Brias for pålitelig og presis vannskjæringsteknologi for dine prosjekter

Sveising

Sveising

Sveising er en av våre spesialiteter, og vi har ekspertise i sveising av alle sveisbare materialer. Vårt erfarne personell besitter omfattende sveiseteknisk kompetanse og bidrar til sveisetekniske beregninger og produksjonsplanlegging.

Vi tar sveiseprosessen på alvor og forstår kompleksiteten i sveisestandarder og kravene som stadig blir strengere. Hos Brias har vi etablert sveiseprosedyrer for en rekke materialer og forbindelser.

Vårt dedikerte team inkluderer sveisetekniske eksperter som støtter med sveisetekniske beregninger og produksjonsplanlegging. Våre lokaler er inndelt i separate soner, som gjør det mulig for oss å utføre arbeid med karbonstål, syrefast stål og titanium uten risiko for krysskontaminering. Vi har spesifikke rom, som vårt eget sanitærrom, dedikert til sveising av titan og andre reaktive materialer. Dette rommet er fysisk lukket og har en separat ventilasjon med overtrykk.

Vi er kvalifisert for å arbeide i henhold til NS-EN ISO 3834-2, som setter omfattende kvalitetskrav. Våre tjenester omfatter sveisekoordinering i samsvar med NS-EN ISO 14731 og ES-EN 3834-2, sveisetekniske beregninger, pre- og post-weld varmebehandling (PWHT) samt sertifiserte sveisere.

Gjennom vårt samarbeid med sertifiserings- og verifiseringsorganisasjoner har vi muligheten til å kvalifisere og sertifisere nye sveiseprosedyrer på under en uke. Dette sikrer at vi leverer høykvalitets sveisejobber og opprettholder vårt omdømme som pålitelige og kompetente aktører innen sveiseindustrien.

Kontakt oss

Takk for din innmelding!

bottom of page